Skocz do zawartości

Co pasuje z tapicerki e34 do e32?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Wiem, że temat był wielokrotnie poruszany na forum z małą różnią. Zawsze była mowa o tym, co pasuje z e32 do e34. Wiem, że w drugą strone tzn. z e34 do e32 będą pasować fotele, ale jak się ma pasowanie np. tylniej kanapy i np. tunelu, czy też schowków? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam,

James

740iA 93r. - jest

628CSI 83r. - było

Opublikowano
osobiście tego nie przerabiałem, ale tylna kanapa z tego co mi wiadomo także jest wymienna między tymi modelami. Ale tunel i inne? Już chyba nie podejdzie - inne rozmiary
- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano

Nie tak do końca tylna kanapa pasuje.

Siedzisko pasuje.

Ale oparcie kanapy nie pasuje z e32 do 34 jest szersze o 8-10cm i chyba trzeba przerabiać.

Probowalem na wciski ale nie weszlo oparcie, i trzeba tez uchwyty dolne przerobic bo sa inne rozstawy.

Opublikowano
lukasz-e34. Mi chodzi o dopasowanie kanapy z e34 do e32, a nie z e32 do e34. Jezeli kanapa z e34 jest węższa od e32 o jakieś 8-10cm to nie powinno być tragedii.

Pozdrawiam,

James

740iA 93r. - jest

628CSI 83r. - było

Opublikowano
troche bedzie dziwnie to wygladalo jak sie wlozy oparcie z e34 do e32 to od stron drzwi bedą szczeliny.