Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem z falowaniem obrotów na ciepłym silniku. Po dodaniu gazu obroty potrafia spaść prawie do zara i po chwili ustają. Jak odepne przepływomierz to wszystko jest dobrze, silniczek igła pracuje. Myślicie że to może być właśnie przepływomierz? Czytałem też że to może być silniczek krokowy lecz nie wiem gdzie on się znajduję i jak go wyjąć.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może być lewe powietrze, do sprawdzenia korekty paliwowe, masa powietrza po rozgrzaniu na wolnych obrotach oraz pod pełnym obciążeniem na 3 biegu oraz oczywiście błędy.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Może być lewe powietrze, do sprawdzenia korekty paliwowe, masa powietrza po rozgrzaniu na wolnych obrotach oraz pod pełnym obciążeniem na 3 biegu oraz oczywiście błędy.

Była dziura w gumie od przeplywomierza. Wymieniłem na nową i pomogło ale niestety tylko na chwilę... W pon jadę na kompa to może coś tam pokaże