Skocz do zawartości

Problem z Nawigacją Nie otwiera się.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Problem polega na tym że po wsadzeniu kluczyka nawigacja nie ma siły podnieść się Trzeba pomagać ręcznie... W czym tkwi problem ... Po mocy
Opublikowano

To tak jak byś pytał, wkładam kluczyk przekręcam i auto nie odpala, jaki może być problem? No problemów może być wiele. Oczywiście najprostszy i nasuwający się to uszkodzony silnik lub zębatka. Tutaj masz link jak wyciągnąć wyświetlacz, nie jest to trudne

Może też sprawdzić bezpiecznik jest opisany w skrzynce. Ogólnie samo otwieranie i zamykanie sie wyświetlacza, jak dla mnie jest mega irytujące, już kilka razy przechodziło mi by jakoś mechanicznie unieruchomić ten system by na stałe było otwarte

x3334a545255abac1e52.jpg
Opublikowano
Na diagnostyce to chyba nie wyjdzie.Pamietam taką awarię u kolegi .Trzeba było wymienić ten mechanizm od podnoszenia ale był problem ze zdobyciem oddzielnie. Może teraz jest inaczej
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
A przerabial ktos temat zeby zostawic wyswietlacz czaly czas otwarty? Troche to bez sensu tak sie otwiera i zamyka
Opublikowano
Dokładnie...I wtedy już tylko stoi
Opublikowano
Ale z bezpiecznika da się to zrobić czy trzeba grzebać przy silniku monitora...?
x3334a545255abac1e52.jpg
Opublikowano

Jak wywalisz bezpiecznik to nie będzie ani navi ani radio działać jak pisze Kruk.

Tylko mechanicznie jak odłączysz uzyskasz taki efekt jak chcesz

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
A może ktoś wytłumaczyć jak to zrobić? Bo mam ten sam problem i chciałbym ją zrobić na stałe otwartą ? Pozdrawiam