Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegow. Mam problem z tylnymi lewymi drzwiami. Od zewnatrz nie moge ich otworzyc a od wewnatrz... Jest zatrzasnieta blokada rodzicielska bynajmniej poprzedni wlasciciel tak mowil (kolega od ktorego kupilem auto 2 tyg temu) dodam ze rygiel chodzi gora,dol recznie jaki z centralki.

Dobralem sie dzis do zamka no i zaczynaja sie schody a myslalem ze sciagniecie boczka na zamknietych drzwiach bedzie najgorsze :) Sciagnolem boczek, plastik ktory znajdowal sie na zamku oraz "silownik" (chyba) bo ten silownik nie przypomina silownika tylko plastikowa kostke z bialym przesuwajacym sie plastikiem w srodku i za groma nie wiem jakmam odblokowac ten zamek zeby otworzyc drzwi. Pytanie czy ten silownik to ten silownik czy wyciagnolem badz uszkodzilem cos z nim zwiazane? No i co mam zrobic by odblokowac te drzwi?

Opublikowano
Problem rozwiazany. Okazalo sie ze blokada rodzicielska byla przekrecona dlatego od wewnatrz nie mozna bylo otworzyc, a od zewnatrz okazalo sie ze linka jest rozciagnieta i nie otwierala zamka jednak opor byl... Teraz pozostalo znalesc nowe linki i wymienic.