Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam E87 polift n43 118i.

1. Żadna inpa nie ma tego silnika na liscie przy e87, nie wiem jakim cudem mam polaczyc sie z silnikiem.

2. Czy e87 po lifcie (ja mam 2008) potrzebuje kabla z przelacznikiem na dwie linie? Nie moge sue polaczyc z auten na dcan bez przelacznika.

Czytałem wszystko chyba na forum i chyba nikt nie poradził sobie z E87 po lifcie i inpą :(

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam E87 polift n43 118i.

1. Żadna inpa nie ma tego silnika na liscie przy e87, nie wiem jakim cudem mam polaczyc sie z silnikiem.

2. Czy e87 po lifcie (ja mam 2008) potrzebuje kabla z przelacznikiem na dwie linie? Nie moge sue polaczyc z auten na dcan bez przelacznika.

Czytałem wszystko chyba na forum i chyba nikt nie poradził sobie z E87 po lifcie i inpą :(

A co ty piszesz ja mam e91 DCAN i nie ma problemów, a magistrala ta sama co e e87

jak masz inpe fxx tu uzyj z dowolnego modelu np F30 auto moto selection i bedzie twój silnik napewno

czasami trzeba uzupełnic dane wersji silnikowej w skrypcie ipo

jak nie pomoże to pokaż mi bład z inpy to pomoge