Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, planuje na wiosnę obniżyć zawieszenie bez ingerencji w amortyzatory, co prawda sa wymienione, ale sa seryjne a nie sportowej więc pewnie granica obnizenia istnieje. Glownie chodzi mi o to, jak zapewnie większość co ma obniżone Beemki wie, jakie ma sprężyny i ile buda siadla nizej. Na necie sa do kupienia mtsy - 40mm, z tym ze nie mam odnośnika jak to wygląda w praktyce. Glownie zależy mi aby koło równalo sie do blotnika, czy to możliwe za pomoca samych sprężyn? Czy jednak gwint tylko załatwi sprawę? Pozdrawiam no i zdjęcia mile widziana.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zawias masz standardowy czy sportowe dostosowanie podwozia? Dla mnie eibach prokit to optymalne obniżenie, jakieś -35mm na przodzie i zwykłe amortyzatory jeszcze to wytrzymują. Na mts nie jeździłem.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zmierz obecny prześwit i odejmij z przodu 35 a z tyłu 25mm, będziesz miał prześwit po zmianie.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.