Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Wszystkich. Mam problem, gdyz pojechalem do sklepu, zgasilem samochod, poszedlem do sklepu. Wrocilem i nic nie dziala, a mianowicie ani zadna z kontrolek przy zaplonie, radio, swiatelka, rozrusznik. Normalnie nic nie dziala, dodam tylko, ze jak wyszedlem do sklepu to nie zamykalem samochodu, wiec dlatego sie do niego wogole dostalem :) Kupilem samochod miesiac temu i ostatnio tak jakby gwizdalo cos pod maska, tak jakby turbo w starej rosyjskiej ciezarowce "Kraz', gwizdac zaczynalo w okolicach 2,5 tys obrotow w gore. Mial juz moze ktos taka sytuacje? Powiedzcie co to moze byc.
Opublikowano
Moze byc to jakis bezpiecznik na akumulatorze, albo moze jak gwizdalo to byl pasek i pekl? Ale jak pasek mi pekl kiedys w Octavii to nie bylo wspomagania i dojechalem jeszcze 30 km do domu, za 2 dni odpalilem samochod w okolicach 5 C i pojechalem 12 km do mechanika.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zacznij od sprawdzenia klem, bo masz całkowity brak zasilania.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.