Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie,

Robiłam w swojej E61 wiązkę klapy, bo poobcinały mi się kabelki. Wszystko poskładałam według instrukcji z neta lewa i prawa strona do klapy, prawa do szyby też. Tylko z lewej strony narobiłam bałaganu.

Z lewej strony, wiązka kabelków do szyby, tam był brązowy kabelek, czarny kabelek i rurka jakaś jakby odpływ wody. No i obcięłam ten czarny i brązowy, chciałam przedłużyć, żeby nie było takie naciągnięte i się narobiło.

Brązowy dolutowałam tak jak chciałam, ale czarny to ten koncentryczny "antenowy", i to taki jakiś cienki.

Ogromna prośba, co to za kabelek i gdzie go kupić? Jakiś symbol jego, jak tego szukać w ogóle? :?: :?: :shock: :shock:

Jest miejsce przy wzmacniaczu, myślałam o zarobieniu złączek przy wzmacniaczu właśnie, a drugie połączenie tam koło głośnika, gdzie wiązka idzie. Takie chyba najlepsze rozwiązanie na przedłużenie i swoją głupotę. Widziałam te złączki F itp. na youtube, ale to na gruby kabel.

Więc histerycznie, POMOCYYY!! :D :lol:

Autko mi potrzebne, a zapowiada się, że troche postoi w garażu.

Opublikowano

Tak, to jest to!

Obcięłam go 4cm za wtyczką, nie popatrzyłam, że to wtyczka antenowa :roll: :roll:

Gdzie go dostać? Bez złączek chyba go nie przedłużę prawda?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pozdrawiam Andrzej