Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od niedawna jestem posiadaczem bmw e39 523i Na wyposażeniu której mam radio bmw business

O tym modelu dokładnie mówię:

bmw-e39-radio-business-orginal-osobowe-lubuskie-witnica-sprzedam-386311512.jpg

Problem polega na tym że posiadam specjalną kastę z wtyczką 3.5 do podłączenia telefonu, po włożeniu kasety i wciśnięciu przycisku MODE Przełącza się na kasetę na wyświetlaczu pokazuje się napis TYPE 1 muzyka gra przez jakieś 5 sek po czym na ekranie wyskakuje napis TYPE 2 muzyka ucicha, następnie przełącza się znowu na TYPE 1 i powtarza to 2/3 razy po czym wywala TYPE ERROR i radio przełącza się w trym FM. Muzyka gra tylko w momencie kiedy na Wyświetlaczu piszę TYPE 1

Ktoś wie może w czym tkwi problem? Niestety nie mam instrukcji do radia i nie wiem czy można go jakoś zablokować na tym TYPE 1? Będę bardzo wdzięczny za jakąś pomoc :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zobacz co się dzieje na zwykłej kasecie, jak znajdziesz :lol: wygląda na to, że przerzuca na drugą stronę, może taką błaha sprawa, że zablokował się przycisk od tej funkcji.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Zobacz co się dzieje na zwykłej kasecie, jak znajdziesz :lol: wygląda na to, że przerzuca na drugą stronę, może taką błaha sprawa, że zablokował się przycisk od tej funkcji.

a który to przycisk?