Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanko

czy jest mozliwa wymiana samemu lustra wewnetrznego na lustro fotochromowe LED ,czy mozna takie lustro zamontowac do kazdej F30 i wszystko bedzie ok ma ktoś moze jakies foty jak sie do tego zabrać tak aby nie połamać plastików ,

Opublikowano
Witam

Mam pytanko

czy jest mozliwa wymiana samemu lustra wewnetrznego na lustro fotochromowe LED ,czy mozna takie lustro zamontowac do kazdej F30 i wszystko bedzie ok ma ktoś moze jakies foty jak sie do tego zabrać tak aby nie połamać plastików ,

Poszukaj w dziale E9x...

Z tego co kojarzę tam wystarczyło wymienić lusterko na fotochrom, podpiąć +/-

W F3x powinno być tak samo

Opublikowano
Co to jest wewnętrzne LED ?

Jak to wygląda ?

Nie ma czegoś takiego jak lusterka LED... pewnie chodziło koledze o przyciemniane lusterka - fotochromy??

Opublikowano

Witam

Tak oczywiście chodziło mi o fotochrom , co to znaczy kodujesz -potrzebuje do tego kompa czy koduje z panelu samochodu , jeszcze jedno pytanko jak wyglada sprawa takiego lustra z kamera które rozpoznaje znaki , chodzi mi o to czy kamerka bedzie działac kazdej f 30

Opublikowano
Witam

Tak oczywiście chodziło mi o fotochrom , co to znaczy kodujesz -potrzebuje do tego kompa czy koduje z panelu samochodu , jeszcze jedno pytanko jak wyglada sprawa takiego lustra z kamera które rozpoznaje znaki , chodzi mi o to czy kamerka bedzie działac kazdej f 30

Kodujesz - podpinasz pod komputer, ponieważ musisz dopisać opcje w komputerze auta.

Kamera, o którą pytasz to KFAS, teoria mówi że doposażysz w nią każdą F-kę. Pytanie czy masz taki budżet?! Poczytaj, było kilka tematów np. tu na formum

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak to wygląda ?

Nie ma czegoś takiego jak lusterka LED... pewnie chodziło koledze o przyciemniane lusterka - fotochromy??

No to nieźle !

Post roku.

Przepraszam ale... :D

Opublikowano

Jak to wygląda ?

No to nieźle !

Post roku.

Przepraszam ale... :D

...ale??

Opublikowano

witam

znalazłem takie lustro z kamerka za ok 650 zł i chetnie bym takie kupił wiedzac ze bedzie działac ok i pokazywac znaki na desce

Opublikowano
witam

znalazłem takie lustro z kamerka za ok 650 zł i chetnie bym takie kupił wiedzac ze bedzie działac ok i pokazywac znaki na desce

To może sprecyzuj na przyszłość, że chcesz zamontować lusterko nie OEM.

Pewnie pomoże Ci z tym lusterkiem firmy trzeciej, co znalazłeś każdy ogarnięty elektryk

Opublikowano

witam

rozwazam dwie opcje lusterko z kamera ale nigdzie nie moge znalezc informacji czy bedzie smigac wmojej F30 - koszt lustra ok 650zł

druga opcja lustro fotochrom - i tu kolega pisze ze po zamontowaniu trzeba je zaprogramowac

co wy o tym sadzicie