Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Koledzy mam pytanie.

Przeprogramowalem trzy moduły w nawigacji CIC Pemium za pomoca WinKfp. Potrzebuje załadować teraz navi bo przestalo mi działać USB . Czy moge to zrobić za pomocą NCS kodujac moduł CIC pustym plikiem man ?

Wiem ze w CCC koduje sie 5 modulow w CCC .

Jak to wyglada w CIC ?

Dzieki za podpowiedz.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

I tak i nie :D

Zakoduj CIC profilem expertmodus (bez odznaczonej opcji manipulacji plikiem fsw_psw.man )

a czy będzie plik man w WORK to juz nie ma znaczenia

Aby tylko FA było OK prawidłowe to bedzie wszystko w porządku .

Opublikowano
Dziekuje bardzo - wszystko się ladnie zakodowalo. Jedyny problem nie potrafie zainstalwac map . Jak na idrive nacisne navi to wyswietla komunikat " aby uruchomić nawigację włóż plyte DVD" .Nagralem mapy na DVD i nic nie laduje z USB również to samo. USB działa bo można importować muzyke.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

dla CIC nagrywasz na 3 pendrive prawidłowo sformatowany dysk (FAT 32 nie większy niż 8GB i dobrej jakości) sa dostepne mapy na 1 pedrive ale bywa czasami problem

z odczytem tak dużego pendrive ,wcześniej musisz mieć kod FSC do uruchomieninia aktualizacji map

używaj USB w schowku, czasami trzeba kilkakrotnie włozyć mapy aby zaskoczył :D i poczekaj chwilę

Dobrze by było jak byś zaktualizował swoje CIC (ista P icom ) do najnowszej wersji