Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Od jakiegos czasu bardzo słabo łapie mi zasięg kluczyka. Wcześniej mogłem otwierac auto z 50m a teraz musze stac obok i naciskac 50 razy az wkońcu załapie. Czytałem ze w bmw e60 występują podobne problemy w związku z zaśniedziałymi stykami wzmacniacza anteny jednak e60 to nie e63. Może któryś z kolegow wie gdzie dokladnie jest antena gdzie wzmacniacz i jak do tego podejść. Z góry dziekuje za pomoc. :lol:
Opublikowano
a masz moze inna pare kluczykow?? sprawdz czy dzieje sie to samo moze poprostu wystarczy wymienic baterie operacja bardzo prosta :wink:

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

Opublikowano
Mam drugi kluczyk ale jest to samo :( A co do bateri to chyba nie da sie ich wymienic bo kluczyka nie da sie rozebrac podobna sa to akumulatorki i laduja sie przez stacyjkę?
Opublikowano
wszystko zalezy jaki masz kluczy z grotem czy pilot?a wzmacniacz anteny bedzie taki sam jak w e60 :wink:

Moje 730d==>

Opublikowano
Mam kluczyk z grotem. Zauwazylem ze jak jest sucho to łapie lepiej. Wzmacniacz anteny to ten który jest w klapie? Chyba zamowie inny bo dostaje szału . :)
Opublikowano
Jesli masz kluczyk z grotem to masz baterie tu pierwszy lepszy filmik
zaczol bym od tego dla pewnosci :wink:

Moje 730d==>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
No i niestety nie mam dobrych wieści bo wymiana bateri nic nie dała :( Czy noże ktoś wie dokładnie co odbiera sygnał z kluczyka? Wzmacniacz w tylnej klapie? Gdzie znajduje się antena może coś zaśniedziałe od wilgoci?