Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

chciałbym się dowiedzieć co myślicie na temat tego egzemplarza -> https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bardzo-zadbane-bmw-e46-od-osoby-prywatnej-ID6zwfym.html

Zdekodowanie VIN'u -> https://www.etkbmw.com/bmw/PL/vin/decoder/WBABN51050JT83592/PL

Choć bardziej ciekawi mnie to -> https://www.vindecoderz.com/EN/check-lookup/WBABN51050JT83592 , o co chodzi z tymi czujnikami i poduszkami? Czy to auto jest powypadkowe?

Jakoś nie zauważyłem rażących rzeczy na zdjęciach, a chętnie bym usłyszał opinie osób, które w tej dziedzinie o wiele bardziej się znają.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeżeli można wierzyć temu raportowi to pierwsze to pewnie akcja serwisowa na poduszki powietrzne (obowiązuje taka) a te poniżej to wygląda na moduł, zdarza się, że pada.

Ładne coupe :cool2: ale ten m-pakiet wewnętrzny (co to jest?), felgi m-power..i individual, którego nie ma :roll: pani Hanna ładnie koloryzuje, jak handlarz :8) cena niezła, obejrzałbym.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Moim zdaniem znalezienie czegoś sensownego na północy naszego kraju z silnikiem 2.5/2.8/3.0 jest trudno, a jak dodamy jeszcze dodatkowe wymagania (np. czarny sedan) to już graniczy z cudem.

Auto ciekawe, ale jak jest naprawdę tego po zdjęciach aż tak nie widać, dzięki za potwierdzenie tezy z felgami (jakoś nie mogłem takich znaleźć jako mpower) wersja individual, nawet na to nie patrze bo widzę jak jest wyposażony.

Najbardziej zaś ciekawi mnie skrzynia automatyczna, musiałbym sprawdzić czy szarpie czy też nie czy płynnie wrzuca biegi i czy aż tak mocno czuć jak to robi, bo koszty nowej skrzyni mogą mocno zrujnować. Jakieś dodatkowe porady co do tej skrzyni masz Maniek21112? Bo widzę, że też posiadasz automata.

Później też napiszę dla innych osób jak z tym autem wyszło aby inni wiedzieli czy to jakieś powypadkowe dziadostwo.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy szarpie, faluje (efekt ślizgającego sprzęgła - konwerter), stojąc pod górkę na D czy nie stacza się i analogicznie na R w drugą stronę.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.