Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, tak jak w temacie mam problem z przerazliwym wyciem w moim e46 323i. Problem pojawia sie na postoju na biegu jalowym slychac straszne wycie spod maski wydaje mi sie ze w okolicach silnika lub po prawej jego stronie stojac przodem do auta. Podczas jazdy do okolo 40km/h tez jest to slyszalne ale juz mniej a powyzej 40-50 km/h nie slychac juz tego wogole. Ma ktos pomysl co to moze byc?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zdejmij pasek od osprzętu i odpal, zapewne dźwięk ustanie, sprawdź każdą rolkę.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
szczerze mowiac jestem troche zielony w tych sprawach a w dodatku jestem w Niemczech wiec musialbym podjechac do jakiegos mechanika a tutaj strasznie kasuja za naprawy :? powiedz mi czy mozna z tym jakis czas pojezdzic to udalbym sie do Polski z naprawa :)
Opublikowano

Nikt nie ma szklanej kuli i nie powie Ci co się stało. :)

Nie zalecam dłuższej podróży z usterką.

Chyba, że chcesz tak jak mój brat zapłacić 1700 PLN za lawetę z Magdeburga do Słubic :D a jak się potem okazało pękł mu tylko pasek wieloklinowy... :o

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zależy czy masz wisko, jak nie to 10-20 min., jak masz i będzie stawiało opór, nie będzie miał blokady, to nawet i godzinę.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.