Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam czy ktos moze mi powiedziec co moze byc z moimi lampami (kupilem uzywki ) niereaguja podczas proby wyregulowania przez co świeca niewiadomo gdzie :) , podjezdzam pod drzwi garazu krece tymi pokretlami i zero reakcji :? Edytowane przez JanekTerror
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Rozłóż je i zobacz czy tylko wypieło się czy jest coś połamane. Dopisz 323i do tytułu, bo admin zamknie temat.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
odpalajac auto wlaczajac swiatlo slychac prace silniczkow i swiatlo jednej i drugie lampy reaguje na ich dzialanie , moze byc cos z tymi pokretlami ??

Jeźeli po wł zapłonu lampy reagują to podłączenie jest ok,muszą w takim razie być mechanicznie uszkodzone

Opublikowano
tylko ze to dotyczy silniczka :) , a mi chodzi jak wyregulowac swiatla krotkie i dlugie bo na pokretlach od regulacji zero reakcji :) , jest opcja ze cos sie wypielo ,ulamalo itp:)
Opublikowano

No więc właśnie! Mogła wyskoczyć taka kulka która przechodzi w tryby plastikowe a Ty sobie kręcisz śrubowkrętem i zero reakcji..

Ps światła mijania i drogowe -tak powinno się je nazywać