Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Choć nazwa "AUTO" na to nie wskazuje, ale.. czy można ustawić parametry nadmuchu-mocy i jego podział ( szyby, prosto na pasażerów, na nogi ) pozycji AUTO ?
Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
Opublikowano

Właśnie słabo to działa, w trybie Auto dmucha jak chce.

Ustawienia nogi, twarz, szyba działa w trybie ręcznym.

Chyba że obaj to mamy uszkodzone.

Opublikowano
Właśnie słabo to działa, w trybie Auto dmucha jak chce.

Ustawienia nogi, twarz, szyba działa w trybie ręcznym.

Chyba że obaj to mamy uszkodzone.

No, właśnie, może ktoś to sprecyzuje tutaj.

U mnie działa tak, że właściwie całe powietrze "leci" na nogi :duh: :x Ale w pocji "klimatyzacja " ( mam ekran na podszybiu ) niby to mozna ustawić ( jest pokazana graficznie moc nadmuchu oraz podział do wyboru ).

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja mam navi CIC z dużym ekranem i na wyświetlaczu po kliknięciu AUTO zmienia się intensywność nawiewu, ale sam nic ustawić nie mogę. Wszystko robi się samo. Jak kliknę raz to pokazuje mniejszą siłę nawiewu, jak dwa to trochę większą, jak trzy to max. Zawsze się przy tym klima włącza. Mniej więcej to wygląda tak, ale przestawić nic nie mogę. Zdjęcie zapożyczone z innego forum. Obok napisu AUTO, są rakie dwie kreski, to właśnie się zmienia po kliknięciu AUTO.

http://img15.hostingpics.net/pics/878277Climatesettings2.jpg

Opublikowano
Ja mam podobnie ( choć w satrszej wersji graficznej )....