Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tej aukcji http://allegro.pl/item115665008_lacznik_stabilizatora_bmw_e28_e34_e46_540.html kupiłem łącznik stabilizatora, pojechałem wymienić i okazało się (bez zdejmowania tylko przymiarka) że jest dłuższy o główke 2-3 cm.Napisałem do sprzedawcy/producenta i jedyne co mi odpisał to że "...wszystkie bmw e46 mają łączniki w kształcie litery Z o długości 270mm jeżeli Pan ma niestandardowy łącznik proszę go dokładnie pomierzyć zrobimy takie dla Pana.."

Moje pytanie : ile centymentrów ma od śruby do śruby oryginalny łącznik stabilizatora (przód) ?

W aucie juz wymieniałem łączniki (nie pamiętam czy dwa) nie w ASO i być może mi krótsze wsadzili.

Pozdrawiam.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Coś mi się wydaje, że gościu z Allegro miał rację...

Myślę, że najtaniej wyjdzie Cię kupno dwóch i wymiana obu na raz.

Ja łączniki zawsze kupuję w większej ilości (jak są po tej cenie). Z oryginałów zrezygnowałem z powodu naszych dróg. Reszta zawieszenia to co innego, ale łączniki... (taki sam czas życia oryginałów za ponad 130zł i tych z Allegro za 22zł - rachunek jest prosty).

Kai
Opublikowano

Dziś zamontowałem i okazało się że miałem włożone złe a te z allegro są dobre (sprawdzałem w serwisie bmw).Zobaczymy jak z trwałością.

Pozdrawiam.