Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panowie mam pytanko do bardziej obytych forumowiczow w silnikach diesla w bmw, a wiec pytam konkretnie i na temat, a nie zd moze cos ta a moze cos m. Przekreciło mi silnik na panewce bmwe46 318d na cr i niestety przez brak dostepnosci silnikow przyszedl mi do glowy pomysl czy kupujac goly słupek z 320d (150km) na cr i zakladajac osprzet z 318d bedzie sie wszystko zgrywac i chodzic bezproblemu?
"Rzeczy niemożliwe Od Ręki, Cuda do trzech Dni"
Opublikowano
Z realoem wynika ze sam goły piec nie będzie pasował. Szukaj całego silnika bąć taki piec jaki siedzi u ciebie.

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

Opublikowano
Nie obraz sie ale z realoem duzo rzeczy nie pasuje a potem sie okazuje ze jest inaczej bo np. Wiem ze turbo jest troszke mniejsze a takto jest wszystko to samo nawet komputer a i jeszcze dolot jest mniejszy w 318 takze, ale chce opinie kogos kto to robil a nie czytal.
"Rzeczy niemożliwe Od Ręki, Cuda do trzech Dni"
Opublikowano
W cale się nie obrażam wiem ze się da niektóre podzespoły zamontować z innych modeli :cool2:

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571