Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam przejde do konkretrow pewnego dnia podczas jazdy odcielo silnik nie zapalil krecil ale nic z tego autko zostalo podpiete pod komputer okazało sie ze stereownik vj44 wymienilem po wymianie autko odpala ale strasznie słabo sie zbiera nie ma zrywu ledwo jedzie silnik chodzi głosniej metaliczniej i wiecej dymi na poczatku jak proboje odpalic gasnie i tak kilkarazy az sie troszke zagrzeje nie wiem co jeszcze sprawdzic prosze o jakas porade pomoc
Opublikowano
Podepnij samochod pod komputer live data 4 bieg i pedał w podłogę nagraj to i wrzuć filmik

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sterownik bez powodu nie przepala się, szykuj się psychicznie na regenerację vp44. Sprawdzenie pod obciążeniem nie zaszkodzi, pozwoli utwierdzić się w tym przekonaniu.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

na filmie widać ze auto kopci..

trzeba zrobic chocby podstawowa diagnostyke w czasie jazdy ale moze byc przycinajacy sie zawor w pompie

Opublikowano
Tylko ze ono jest na tyle slabe ze ledwo je przestawilem na obroty sie ciezko strasznie zbiera nie mowiac ze silnik glosniej chodzi metaliczniej :(
Opublikowano
No strasznie brzydko pracuje motor, jak masz dostęp do interfejsu i inpa postaraj się nagrać filmik podczas jazdy live data. Błędów nie ma?

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

Opublikowano
panowie pompa padłazawiozłem do mechanika miał ja przestawic bo kat wtrysku był zły przestawił powiedział ze to nic nie dało i jednak pompa padła :(