Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam pojawił mi się taki problem gdy po nocy idę do samochodu odpala bez problemu ale nie wkręca się na obroty brak reakcji na gaz coś go zamula po paru minutach jest wszystko ok. Problem dotyczy tylko w zimie nie pokazuje żadnych błędów. Nie mam zielonego pojęcia co to morze być czujnik tem. wymieniony filtr paliwa też świece i nic dalej to samo. Bardzo proszę o pomoc. BMW 318d 2006 rok. Edytowane przez BORYS1981
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wszystko wymienione w ciemno czy ktoś to jakoś sprawdzał? Błędy to nie wszystko, trzeba przejechać się z komputerem i coś będzie widać. Dopisz 318d do tytułu.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Miałem go u jednego mechanika powiedział mi że jezdził z kompem coś mówił że za mało dostaje powietrza i na tym się skończyło drugi stwierdził że czujnik temperatury lub filtr paliwa więc wymieniłem i nic dalej to samo każdy co innego co mechanik to inna teoria. NIE chcę wyrzucać pieniędzy w błoto za tydzień jestem umówiony z trzecim ale chciałem zasięgnąć porady może miał ktoś taki problem i go rozwiązał.