Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to znów ja

Panowie ogarnąłem o co chodzi z przeładowaniem w moim wypadku przeładowanie jest tylko wtedy jak daje buta w podłogę z obrotów takich w których turbina nie pracuje tzn. 4 bieg 1500obr. But i w momencie kiedy ma załączyć się turbina

Załącza się owszem ale czuć że z przeładowaniem tak jakby geometria się zacinala na parę sekund potem auto idzie na maksa i niema przeładowania

A moc bez porównania

Obstawiam zapieczona geometrie

Co o tym sądzicie?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zapieczona może nie, bo by cały czas przeładowywała albo w ogóle by nie jechał, ale bardzo możliwe, że źle pracuje.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
A jak jedziesz 4 bieg 3k obr i but w podłogę to nie ma przeładowania? Logiczne jest ze jak nie butujesz do oporu to i komputer ma wartości zadane mniejsze a co za tym idzie turbina nie musi być wykorzystywana ba maxa. U mnie też jest lekkie przeladowanie ale błędami nie sypie myślę że zajmę się tym problemem i zobaczymy.

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dodatkowo jak lubisz swoją dwumasę to nie dawaj gazu do dechy na 4 biegu przy 1500 rpm.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Wiem :-) taki przykład tylko podałem

A rzecz biorąc na kazdym biegu jest tak samoże

Turbo wstaje z przeładowaniem a po kilku sekundach daje na całego już i idzie dobrze