Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak wrażenia?
Same pozytywne

Dobrze przygotowany kurs całodobowy - byłem na bezpiecznej jedzcie 1 stopnia.

Na początek trochę teorii - minimalnie i do wykorzystania na później.

Potem przydzielenie instruktora i podział na grupy /ok 5 osob/

Dostajesz krótkofalówke do słuchania instrukcji i zaczyna się zabawa.

Slalom, zakręt, poślizg, hamowanie w zakręcie, hamowanie awaryjnie i hamowanie awaryjne z ominięciem przeszkody.

Jak potrzebujesz instruktor może się dosiasc i pomoc.

Super aby nauczyć się że jazda po drodze w momencie zagrożenia przestaje być fajna zabawa a zaczyna być walka o zdrowie - jazda na zderzak, zbyt szybkie wejście w zakręt. Można też sporo nauczyć się jak reaguje twój samochód w różnych sytuacjach.

Mają teraz też kurs dedykowany dla kierowców BMW ale cenowo to trochę przesadzili.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pozdrawiam,

47

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Ja kiedyś korzystałam z usług firmy szkolącej kierowców "Dem-ex". Mam stamtąd pozytywne wrażenia, musiałam przypomnieć sobie jazdę samochodem po niemal czterech przeszło latach. Najpierw więc mieliśmy teorię, żeby przypomnieć sobie podstawy, potem wyjazd na miasto. Wyjeździłam ponad 10 godzin, i miło wspominam jazdę z instruktorem, rzetelnym i cierpliwy. Nie wiem jednak czy jeszcze istnieją, bo to było pięć lat temu, musicie sprawdzić.