Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim forumowiczom.

Na początek się przywitam, od 4 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem 530i x-drive :D .

Składając zamówienie na samochód od razu zakładałem doposażenie jej w wydech M-Performance ale BMW cyklicznie przekładało dostępność układu.Na początku miał być w lipcu a dzisiaj mówią o Q1 2018. I tu jest moje pytanie. Czy ktoś z forumowiczów ma informacje z pierwszej ręki na ten temat lub ma osobiste doświadczenia z alternatywnymi rozwiązaniami? Niestety przeszukując internet nie ma za wiele na ten temat... :cry:

Będę wdzięczny za wszelkie pomocne informacje

Marcin

Opublikowano
A co chcesz uzyskać przez dodanie sportowego układu wydechowego?Z gówna bata nie skręcisz.ZTego co wiem to standardowo jest tam jakiś pomruk z głośnika.
Pozdrawiam aris
Opublikowano
Głównym a praktycznie jedynym celem ma być zmiana charakterystki dzwięku układu. Obecnie wewnątrz jest cisza. Słychać tylko delikatnie silnik a wolałbym niskie tony z wydechu. Ot tyle...
Opublikowano

Czy tego rodzaju pytania wnoszą coś do tematu? Nie wiem czy piszesz z doświadczenia czy z internetu. Jeśli już mam to skomentować to z głośników nie ma żadnego zauważalnego dzwięku. I proszę pozostańmy przy tym jeśli chodzi o dalszą rozmowę. Liczyłem na odpowiedź na zadane pytanie a nie wiedziałem że swój wybór muszę uzasadnić.

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano
Czy tego rodzaju pytania wnoszą coś do tematu? Nie wiem czy piszesz z doświadczenia czy z internetu. Jeśli już mam to skomentować to z głośników nie ma żadnego zauważalnego dzwięku. I proszę pozostańmy przy tym jeśli chodzi o dalszą rozmowę. Liczyłem na odpowiedź na zadane pytanie a nie wiedziałem że swój wybór muszę uzasadnić.

Pozdrawiam

Marcin

NIe słuchaj innych i jak masz ochotę na jakąś zmianę to ją zrób.

Ja osobiście polecam Ci MG Motorsport. Sam u nich zrobiłem wydech i jestem zachwycony.

Niestety mają bardzo dalekie terminy.

Pozdrawiam

Maciek