Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Spotkal sie ktos kiedys z woda w tylnich lampach ledowych ?

Bylo wszystko dobrze dopoki nie musialem demontowac lampy na poczatku byla zaparowana a teraz widze ze juz zartow nie ma jest z 1cm +/- wody.

Mysle ze to wina uszczelki bo jest w strasznym stanie i po sciaganiu mogla stracic swoje wszystkie wlasciwosci :cry:

Pytanie brzmi czy to moze byc tylko i wylacznie wina uszczelki lampy i czym moge ja zastapic? :mad2: :mad2: :mad2:

Opublikowano
Najprawdopodobniej to wina uszczelki widziałem kiedys na allegro zestawy naprawcze do lamp komplet uszczelek ewentualnie możesz użyć coś w rodzaju silikonu klej szczeliwo lecz nie bardzo polecam to rozwiązanie bo strasznie mocne i jak byś chciał kiedyś coś robić to mocno musiał byś się namęczyć żeby to zdjąć.

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja miałem w domu uszczelkę do okien i prowizorycznie naprawiłem ponad rok temu. Jest sucho, więc nie ruszam tej prowizorki chwilowo.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Lepiej glonojada, od razu posprząta :cool2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• 4 tygodnie później...