Skocz do zawartości

Instalacja dodatkowego oryginalnego modułu zapalniczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chciałbym zamontować dodatkowy moduł z dwoma zapalniczkami na tunelu za podłokietnikiem. Proszę o informacje czy wiązka wraz z wtyczkami jest fabrycznie czy trzeba wyprowadzać ją samemu aby go podłączyć?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Nie ma tam wiązki jak nie masz fabrycznie dodatkowych zapalniczek z tyłu.
Opublikowano
  • Autor

Czy można jakoś zweryfikować czy taki moduł był zainstalowany i ewentualnie wyjęty?

mam pod VIN-em info o pakiecie dla palących, czy ten moduł wchodził w skład takiego pakietu?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

To nie jest w pakiecie dla palących. Wydaje mi się, że o chodzi o nr 21 "Dla samochodów z Zespół schowków (S493A)" --> https://www.bmwstore.pl/pl/katalog/diagram/51_3241-konsola-srodkowa-schowki/vKV74936

Zresztą chyba szkoda czasu na grzebanie po necie za tym. Jak opuścisz roletkę schowka dla tylnej kanapy i wyjmiesz wkład schowka to powinieneś już widzieć ewentualne kable. A jak nie masz to puszczasz przewód z zapalniczki z przodu i chowasz w konsoli środkowej.

Edytowane przez lord_Simon

Opublikowano
  • Autor

Ok, dzięki za odpowiedzi. Niestety nie mam tej opcji wyposażenia więc wiązki też pewnie nie. Mimo wszystko wyprowadzę kable i podłącze te zapalniczki.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Nie ma już chyba moda, który nie byłby robiony w e46 :-) ---> viewtopic.php?f=15&t=110820
Opublikowano
  • Autor
:D