Skocz do zawartości

Problem z Vanosem?? M52B28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Niestety dopadła mnie dolegliwość... Wymieniałem olej i separator oleju. Wszystko było super chodziło pięknie.

No właśnie chodziło... Auto stało dwa tygodnie(wyjazd i auta nawet nikt nie odpalał) dziś z wielkim uśmiechem w końcu odpaliłem auto :)

Było ślicznie chodziło pięknie aż w pewnym momencie klops zaczęło "żęzić","strzelać" ???? :mad2: Oto filmik:

https://www.youtube.com/watch?v=_jZJ00YV4Vc nie wiem czy to Vanos?? Czy może Visko?? auto ładnie chodzi wkręca się na obroty (nie nie jeździłem nim strach mi nie pozwolił :nienie: ). Mam takie wrażenie jeszcze Jak by autem trzepało/bujało przy dodawaniu gazu. Jak odpaliłem auto było idealnie jak zaczęło się nagrzewać to nagle ten dziwny dźwięk zaczął dochodzić. Nowa odma nowy olej było ok i bum nagle tak.

Proszę o pomoc

Opublikowano
Problemem o dziwo okazało się wisko. Każdy mi mówił, że niemożliwe aby wisko tak wyło ja się uparłem zamówiłem nowe i ściągnąłem to. Gdy trzymając w ręku kręciłem to było słychać identyczne tarcie jak na filmiku. Nowe wisko założone i fura LATA :lol: Sam byłem zdziwiony, że wisko może tak tłuc ale trafione zatopione
Opublikowano
Problemem o dziwo okazało się wisko. Każdy mi mówił, że niemożliwe aby wisko tak wyło ja się uparłem zamówiłem nowe i ściągnąłem to. Gdy trzymając w ręku kręciłem to było słychać identyczne tarcie jak na filmiku. Nowe wisko założone i fura LATA :lol: Sam byłem zdziwiony, że wisko może tak tłuc ale trafione zatopione