Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam problem z działaniem program SDPROG który kupiłem na alledrogo wraz z kablem ELM327 i nie chce się połączyć z E 60 -po uruchomieniu programu jest komunikat"wyszukiwanie protokołu komunikacyjnego" a później błąd żebym wyłączył zapłon na 10 s i spróbował jeszcze raz. Mam trochę usterek do zlikwidowania- samochód ciężko pali, aku siada po nocy, krzywo ustawiona kierownica. Czy miał ktoś problem z tym programem?Jeśli ktoś chciałby pomóc to prosiłbym o jakiś link do dobrego programu który chciałby gadać z E 60. Z góry dziękuje

Opublikowano

Mam ten program jaki i Maxitest. Oba współpracują z elm327. Wiele osób uwaza ten interfejs za zabawke ale jesli chodzi o podstawową diagnostyke niektórych aut na szynie can to radzi sobie calkiem niezle (np Mercedes, Fiat) Niestety, zupelnie nie nadaje sie do Bmw...ma problemy z połączeniem ze sterownikami w nowszych autach, o połączeniu z autami po linii K to juz wogole zapomnij.

Jesli jestes uzytkownikiem tego forum i troche poczytales( ??) to dziwie sie czemu nie siegniesz po prostu po inpe lub Iste D i zwyklego dcana.

sprzedam iCom Next Ori