Skocz do zawartości

200 zł za uszczelnienie kompresora od klimy to dobra cena?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jak w temacie. Zaproponował mi ją zakład z W-wy. Kto wie czy ta cena jest ok, czy mozna zrobić taniej. Jak tak to gdzie?

Burza

Opublikowano
Podales malo informacji wydaje mi sie ze 200zl bedzie za uszczelnienie i od razu nabicie klimy bo gaz trzeba wypuscic wiec cena jest normalna ani niska ani wysoka tez ostatnio to robilem i placilem wlasnie 200zl.
Opublikowano
chodzi o samo uszczelnienie, bo ostatnio miałem nabijaną razem z barwnikiem uV i on własnie pokazał że na kompresorze mam mnóstwo nieszczelnosci. Tak więc powiedzieli mi najpierw że powinienem zrobic regenerację kompresora, ale to kosztuje od 500 - 800 zł (sprawdzałem w kilku zakładach). Potem w zakładach z Łodzi i W-wy dowiedziałem się, że jeśli klima działała to nie trzeba robić regeneracji tylko samo uszczelnienie bo kompresor trzyma ciśnienie itp. I tą cenę 200 zł podali mi własnie za samo uszczelnienie w W-wie a w łodzi 350 zł. Beza nabicia. Dodam jeszcze że gaz mi spuścili ale za niego juz nie będę płacił bo wzieli do przechowania.