Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Urwał mi się w amortyzatorze kielich na którym wspiera się sprężyna. Amorki firmy SACHS. Miał ktoś kiedyś podobny problem? Czym mogło to być spowodowane?
Opublikowano
Urwał mi się w amortyzatorze kielich na którym wspiera się sprężyna. Amorki firmy SACHS. Miał ktoś kiedyś podobny problem? Czym mogło to być spowodowane?

jestem swierzym posiadaczem e39, po sprowadzeniu z belgii tez mi sie tak stalo z amorem... wymienilem i jezdze...moze jakas dziura byla wczesniej zaliczona... moze wada fabryczna.. nie wiem ale wiem jedno wymien lepiej jak najszybciej... pzdr..

Opublikowano
Mi się do końca nie urwał ten kielich. Ale tylko dla tego, bo jak się odłamał to sprężyna go ściągnęła w dół i przecięło mi oponę, więc założyłem zapasowe, koło ale jakoś nie zauważyłem tego i jechałem dalej, ale po kilku metrach jazdy przecięło mi ten zapas i wtedy się już zorientowałem. Jechałem zwykła asfaltową drogą tylko na szczęście powoli, bo była wąska, strach pomyśleć, co by było jak by się to stało przy dużej prędkości.