Skocz do zawartości

BMW e61 napinacz pasa kierowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem z napinaczem pasa kierowcy, czy ktos to jakos naprawiał? Czy kupić ten emulator? Jak to sie sprawdza? Przy każdej lekkiej stłuczce poducha wystrzeli? Bo oglądałem używki ale da po 200-300 a jak za jakiś czas mam miec to samo to jest daremny wydatek.
Opublikowano
Ja mam emylator juz ponad 2 lata. Zero problemow a co do stluczek lepiej ich unikac szkoda auta . Pozdrawiam
Opublikowano
  • Autor
No ja cię rozumiem, ale wiesz o co chodzi, ty możesz kechac dobrze a ktos delikatnie szkubnie ci w przod auta i wtedy odrazu wystrzela poducha? Czy ma tez jakiś limit stłuczki kiedy ma wystrzelić jak przy oryginalnym połączeniu.
Opublikowano

Powiem Ci tak mam mate od okolo 2 lat. I mialem taki przypadek tak jak mowisz ktos mi pulna w dupe zderzak tylny byl do malowania i dolny dyguzor do wymiany

Poduchy nie wystrzelily ale tak jak mowie to bylo letkie stukniecie ktos sie zapatrzyl na swiatlach ja stanalem a on mnie strzelil

Opublikowano
  • Autor
Ok rozumem. A powiedz mi taka rzecz bo mam błąd z napinacza pasów wiec muszę kupić ten emulator z mata i pasem czy wystarczy z mata?