Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dylemat jak i problem jeśli chodzi o moją 1. Chciałbym zamontować w niej ringi, lecz nie bardzo wiem jaki kolor by tu pasował (srebrny czy czarny). Kolor mojego auta jest taki jak tu na zdjęciu BMW-1-Series--E87--1237_39.jpg. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś doradził jaki kolor dopasować oraz doradzić ile cenowo są warte (znalazłem oferty od 1000 do 1200)

2 problem to głośniki, które grają dobrze ale nie wystarczająco jak dla mnie. Nie mam pojęcia czy da się to pogłośnić w menu, ponieważ od początku zakupu miałem zepsuty joystick i dopiero teraz idzie do wymiany. Jeśli nie ma tam takich opcji to czy ktoś mógłby polecić jakiś sprzęt, który kiedyś kupił i gra wyraźnie, posiada fajne basy :wink:

Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano
i jak z tymi ringami chciałbym zapytać bo mam zwykłe lampy i nie wiem czy kupić do nich ringi czy kupować kompletne lampy z angel eyesami pomóżcie koledzy ?