Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam mam problem iż przerywa mi radio, płyty CD, i odtwarzanie muzyki z tel przez AUX dodam jeszcze że radio się włącza samo jak chce sterowanie idrive dziala jakby z opoznieniem problem jest też z cofaniem gdy na wyświetlaczu navi pokazuje się kontur auta z czujnikami przy wbiciu wstecznego pokazuje się ten kontur z opóźnieniem. Radio to business rok auta 05. Miał ktoś podobny problem ? Edytowane przez lukaszbmwe90
Opublikowano
Panowie nikt nie wie od czego może to być :roll: dodam że zaczęło się to dziać kilka dni po naprawie pokrętła idrive TCPT1200 bo nie chciał mi akceptować. Naprawiłem i wszystko śmigało ok. Ale nie wiem czy to ma związek z tym że wszystko pokazuje się na ekranie w zwolnionym tempie. Wbijam wsteczny dopiero po 30sek. pokazuje obraz z czujników. Rozkładam ręce najgorsze że na necie nie ma wzmianki nigdzie o takiej przypadłości :mad2: