Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaanko :D.

Kupiłem zderzak jak kolega wyżej do bmw e90 m3 style - dedykowana replika. W salonie bmw próbują go założyć jak się okazuje coś nie pasuje, BMW twierdzi: "Należało by wymienić z modelu M E90 następujące elementy przodu ,żeby zderzak pasował :

1. Belkę zderzak przedniego

2. Absorber uderzeniowy przedni

3. Nadkola przednie Prawe i Lewe

4. Kierownice wlotu powietrza centralną 5. Kierownice wlotów prawą i lewą 6.

Halogen bo z tej zwykłej do M-ki nie pasują."

Sprzedawca zderzaka twierdzi natomiast, że nigdy nie było problemów z tym zderzakiem i wchodzi za każdym razem i prawdopodobnie mam coś innego w aucie może belke, może coś innego..

Powiedzcie co o tym sądzicie

poniżej zdjęcia

c80c56ee305dc7e3.jpg

f678aa8f3593317f.jpg

f028d69af00cad1d.jpg

a6df5bfdaf631f0fmed.jpg

cdea0be0cef24509med.jpg

69644a6ed0aa776cmed.jpg

9dfad0b4f84422ab.jpg

d5813744e8e122f0.jpg

Opublikowano

Serwis BMW każe Ci zaraz zmienić auto na M3. Zderzak M pakiet też wg. nich nie pasuje bez zmiany wzmocnienia przedniego. Oczywiście jest inne i aby było jak fabryka to trzeba ale mój lakiernik idealnie spasował zderzak M pakiet z moim. Nadkola wymieniłem. Zapytaj kolegów na forum którzy mają taki zderzak u siebie.

Najprawdopodobniej wloty powietrza (te do nerek) jakieś 0,5cm prężą tak było u mnie w M paku.

Opublikowano
A co mam w podpisie kolego? E90. Co zrobić hm..... ciężko powiedzieć bo nie widzę auta, zderzaka itp. Najprawdopodobniej coś zeszlifować/upiłować. Niestety tak bywa z nie OEM częściami. Pytaj kolegów którzy montowali taki zderzak oni powinni pomóc.
Opublikowano
kupiles tanio replike z chin wedlug mnie i nigdy nie bedzie to pasowac, dobra replika to koszt rzedu 1600 zl-2000 zl aby pasowalo idealnie.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie