Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
witam panowie mam problem z nadmuchem klimy.chodzi o to ze na włączonej klimie zimne powietrze dmucha tylko ze środkowych kratek (ze wszystkich kratek również w drzwiach) włączam nadmuch na szybę i tutaj problem od strony pasażera leci gorące powietrze od strony kierowcy zimne.i to samo dzieje się jak przełączę na nogi od pasażera ciepłe a od kierowcy zimne.o co panowie chodzi dodam ze klimę nabijałem tydzień temu.proszę o konkretne podpowiedzi może ktoś miał to samo .proszę o podpowiedzi.pozdrawiam :hand: Edytowane przez marekszwed08
Opublikowano
witam panowie mam problem z nadmuchem klimy.chodzi o to ze na włączonej klimie zimne powietrze dmucha tylko ze środkowych kratek (ze wszystkich kratek również w drzwiach) włączam nadmuch na szybę i tutaj problem od strony pasażera leci gorące powietrze od strony kierowcy zimne.i to samo dzieje się jak przełączę na nogi od pasażera ciepłe a od kierowcy zimne.o co panowie chodzi dodam ze klimę nabijałem tydzień temu.proszę o konkretne podpowiedzi może ktoś miał to samo .proszę o podpowiedzi.pozdrawiam :hand:
Opublikowano

Odpowiedź jest oczywista.

Jest już nawet na forum.

Poszukaj a będzie Ci dane się dowiedzieć co się zepsuło.

Pocieszę Cię - za 50 złotych zrobisz.