Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jestem posiadaczem w/w samochodu z radiem classic i niestety głosniki grają bardzo słabo i zastanawiam się czy sam wzmacniacz wystarczy jak bym dołączył do tych głosników czy musiałbym wymienić wszystkie głosniki+wzmaczniach do radia ? x) z góry dzieki za odp. widziałem tematy jedynie o całej wymianie choć chciałbym wiedzieć czy sam wzmacniacz by wystarczył.
Opublikowano
ustawiłeś dobrze radio? jak przytrzymasz dłużej przycisk do ustawiania parametrów wchodzisz w dodatkowe menu, wówczas gra już znośnie, jak potrzebujesz więcej to trzeba zająć się sprawą kompleksowo, każda zmiana będzie na plus ale sam wzmacniacz nie pomoże ci w dobrym dźwięku
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Panowie czy ktoś wie czy głosniki niskotonowe pod przednimi fotelami są fabrycznie aktywne ? Mam audi w wersji Hi-fi i powiem szczerze przykładając paluchy do maskownicy w e91 na podstawowym audio odczuwam lepszy bas niż tutaj w wersji hi - fi.
Sprzedam:
Opublikowano
Może ktoś napisać na jakich ustawieniach najlepiej gra buissnes? Nie znam się na tym, a chciałbym trochę brzmienie poprawić.