Skocz do zawartości

Felgi 18"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie odnośnie takich felg? Jest dużo felg od 2,2 do 2,5k nowych takich jak np. te:

http://allegro.pl/18-5x120-felgi-do-bmw-e46-e90-f30-f10-f11-f01-x3-i6774248012.html

Czy w ogóle warto się czymś takim (nie znam tej firmy - PDW Dynamics) interesować czy raczej patrzeć za znanymi firmami?

Opublikowano
Witam kolegę, może chcesz oryginalne felgi 18" wersja M z oponami ,chętnie ZAMIENIĘ się na ładne 17" z oponami.Jak będziesz zainteresowany pisz na maila [email protected]
Opublikowano
Tylko firmowe !!! Nie pchaj się w "chinole" bo tak jak zawsze tani towar okazuje się bardzo drogi :|
Opublikowano
  • Autor

Siema!

Mam BMW E92 325i i w tym momencie mam styling 157 17". I są mocno schowane z tyłu i trochę z przodu.

Powiedzcie mi czy te felgi podejdą pod moje auto i czy dalej będzie problem schowanych kół (czy jednak trzeba będzie dystanse wkładać)?

http://www.oponeo.pl/felga-aluminiowa/inter-action-saphire-8-50x18-5x120-00-et32-00#17761491

Pozdrawiam!

Opublikowano

Widzę ze w twoich 17stkach jest osadzenie et 34 a w tych co zamierzasz kupić jest et 32 i o pół cala szersza

reasumując ta nowa felga wyjdzie ci gdzieś z 8 mm na zewnątrz

możesz zastosować dystanse ale nie za dużo żeby ci o nadkole nie tarło

Opublikowano
  • Autor
Z tego co wstępnie patrzyłem to na przód tak jak jest weszło by 10/15mm a na tył 20mm.
Opublikowano
  • Autor
Przy oponie 225/40 R18 i feldze 8,5" R18 nie będzie żadnych naciągów itd.?
Opublikowano
Może być mieści się w granicach tolerancji
Opublikowano
  • Autor
Dzieki :-)