Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio bylo e53 4.4 w takiej cenie - problemy z silnikiem , samochod na zdjeciach byl lalka :D

ze zdjec to tylko rzuca sie w oczy brak oznaczen 4.4i na blotnikach - co tam sie dzialo to juz trzeba sprawdzic ;) sprawdz dokladnie i nie licz na cuda w tej cenie . Policz sobie za ile musial to auto kupic skoro sprzedaje za 29 ? pewnie kupil za 20-22 tys zl max , reszta to profit i oplaty itp wiec cudow ja bym nie oczekiwal.

Opublikowano
koniecznie przed kupnem 4.4 V8 z tych lat trzeba sprawdzać kompresje bo większość nie trzyma - jeżeli nie ma kompresji unikać jak ognia. I sprawdzać tylko kompem bo na pierwszy rzut oka wszystko spoko, tzn niby jeździ i przyspiesza.
Opublikowano
Chyba pomylilo ci sie z innym silnikiem ;) Nigdy nie slyszalem zeby kogokolwiek m62tu mial problemy z kompresja , sam mialem juz kolo 7 sztuk e53 z v8 i zadna nie dawala takich oznak. Tutaj sa inne rzeczy na ktore trzeba zwrocic uwage
Opublikowano
jarosjaros, jeśli na poważnie szukasz, to kolega w kwietniu będzie sprzedawał V8 2001 z szwajcarii , sprowadzony w 2014 stan perfekcyjny,przebieg oryginalny 207 tys , jeśli zainteresowany pisz na prv.drugiego takiego chyba nie znajdziesz .
Opublikowano
no niestety ma srodek czarny ....ale jak nowy, czarny elagacki...nie bierz jasnych...ciezki do utrzymania i z tych lat jasny srodek nie bedzie swiezo wygladał..
Opublikowano
Jestem z natury pedantem i dla mnie nie problem w utrzymaniu czystości wnętrza. :-) miałem e39 w jawnych walutach sprzedałem i żałuje. Teraz mam eE46 ciemne wnętrze i nie bardzo sie czuje. Jeszczeraz raz Dzieki za pomoc i za dobre rady. Raczej odpuszczam tą z radomia. :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jaros, jak da dobrą cene to może warto :P jaka cena?
Opublikowano

jaros nie obraz sie..srodkow jasnych to ty mozesz sobie szukac w salonie w nowych ...a takich starych to sie juz szuka i patrzy na stan techniczny, bo doprowadzenie czasami do dobrego stanu technicznego takiego auta to moze siegnac 50% zakupu V8, policz tylko wymiane rozrzadu.

chce 33 tys silnik caly suchy jak pieprz, poszlo kilka tys w uszczelnienie ,lpg roczny, skrzynia robiona fakt na 4500zl, lakier oryginal bez dolkow rys, oj jak bys go zobaczyl to bys zapomniał o takich pierdołach typu kolor srodka sraczkowaty. :D :D ma masę fakt na rozne wymiany, mysle ze gdzies na 12 tys ma rachunkow , wiec to jest niska cena za auto perfekt

Opublikowano

maciej123 przy zakupie samochodu wydaje mi się,że mogłeś bezpłatnie zrezygnować z oznaczeń.Nawet chyba teraz też tak jest.

Ja jak szukałem swojej to też podjechałem do komisu.Zdjęcia były tak samo zrobione przy kościele.Niestety tamten egzemplarz na żywo i ze zdjęć to jak dwa inne samochody :( Co nie oznacza,że z tym musi być tak samo :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jaros wyklucza lpg, ma podziemny garaż...
Opublikowano
No w sumie odpowiednie miejsce " podziemny" .. :D :D ...bo czego tu mozna sie spodziewac po aucie od handlarzy z radomia... :D