Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

przeszukałem wiele for, niestety nie znalazłem zbyt wielu informacji na temat kasowania błędu poduszki powietrznej i napinacza pasów po stłuczce. Oba elementy zostały wymienione na nowe. Na wyświetlaczu pojawia się cały czas błąd. Próbowałem skasować go INPĄ, niestety bezskutecznie. Czy w takiej sytuacji jestem w stanie sam sobie z tym poradzić?

Bmw E60 2006r.

z Góry dziękuję za pomoc:)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To oczywiste , że nie. Inpa - to nie jest panaceum. Oddaj samochód do specjalisty, ale nie mechaniku. Życie jest droższe żelaza.

I jeszcze jedno . Jak można prosić o pomoc , jeśli nie wiadomo o co chodzi.

Nie piszemy zbędnych informacji ,jak nie chcemy pomagać, będą kasowane .Moderator

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie piszemy zbędnych informacji ,jak nie chcemy pomagać, będą kasowane .Moderator

No tak, jestem gotowy do pomocy. Tylko jak, jeśli człowiek nawet nie wie i nie rozumie, że trzeba przynajmniej numery błędów napisać i VIN samochodu. Prawda ? Logiki nie ma. A ty mi piszesz moderator, to tak już jako niesprawiedliwe traktowanie. Właścicielju auta lepiej napisac jak nie bedzie pełne dane co do problemu, to temat do kosza . Masakra jakas.

W poprzednim poście co innego pisało w stylu i tak nikt nic nie podpowie .Moderator

Upomnienia w sprawie poprawy pisowni i tematów na PW wysyłam

każdy jest tu tak samo traktowany