Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie raz się przekonałem, że czasami byle chińczyk jest trwalszy od tych "firmowych" wynalazków. Poza tym o ile dobrze pamiętam to Baseus to też chyba Azjata...
  • 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przetestowałem już kilka opcji i wg mnie taki w kratkę nawiewu jak ten poniżej jest najlepszy/najszybszy/najwygodniejszy:

9c3bc96043d1af605e93b8782745

Chociaż odkąd mam 7cali na androidzie to już go nawet nie używam, bo telefon ciągle w kieszeni.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Aliexpress czy Allegro i bierz taniochę. Nie kupowałem nigdy jakichś drogich uchwytów, a miałem je dosyć długo. Teraz nawet te droższe to i tak chiński "badziew", więc szkoda przepłacać.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Aliexpress czy Allegro i bierz taniochę. Nie kupowałem nigdy jakichś drogich uchwytów, a miałem je dosyć długo. Teraz nawet te droższe to i tak chiński "badziew", więc szkoda przepłacać.
A ja ostatnio kupiłem na aliexprss uchwyt z ladowaniem indukcyjnym- jeśli twój tel ma taką funkcję to polecam , super opcja bez kombinacji z przewodami

Multi-Function-Qi-Wireless-Charger-Charging-Pad-Phone-Holder-Wireless-Car-Charger-For-Samsung-S6-S7.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pozdrawiam,

47