Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hey,

w samochodzie, ktory chce kupic mam cos takiego ...

http://www.forum-auto.com/uploads/200508/lwilquin_1123083515_100_0521.jpg

w katalogu BMW istenieje to pod numerem 606. Mam kilka pytan:

- czy sa dostepne dla tej nawigacji mapy dla polski? jezeli tak to czego szukac?

- czy mozna do tego "czegos" podlaczyc naped CD lub zmieniarke CD

- czy mozna do tego samochodu wstawic inna nawigacje BMW, czy sa mapy polski i ile taki zestaw moze kosztowac

- czy ew mozna wsadzic zamiast tego czegos normalne radi z navigacja np Pioneera czy ktos ma w swojej BMW nawigacje wbudowana inna niz standardowe BMW ? Czy moglby podeslac zdjecie jak sie to prezentuje ...

Pozdrawiam,

Damian

Edytowane przez zajacpoziomka
Opublikowano
odpowiedzi na twoje pytania znajdziesz na allegro, jest tam wszystko - mapy do tej którą masz mieć, kolorowa navi 4:3 i duża 16:9 , znajdziesz też przejściówki na inne radio i ramki i wiązki na iso ...
dav 4 u
Opublikowano

Na allegro sa dostepne sa ramki i inne radia BMW. O ile sprawa z radiem BMW jest prosta - wymienia sie radio i tyle, to temat nawigacji jest bardzo skomplikowany. podobno aby zainstalowac inna nawigacje trzeba otworzyc pol samochodu i klasc wszystkie kable od nowa. Pytanie czy do innej nawigacji mozna wykorzystac istniejace kable?

Wiesz moze jakie oznaczenie jest tej mojej nawigacji? MK1,2,3,4 ?

Kolejne pytanie o sterwoanie z kierownicy, zastanawiam sie nad zainwestowaniem w ramke + Pioneer http://www.pioneer.pl/images/products/carnavigationpackage/pioneer/avicx1bt_detailpage.jpg

czy ktos ma doswiadczenie z interfejsami umozliwiajacymi sterowanie Pioneerem? w internecie widzialem pare produktow, ale wszyscy zastrzegaja ... zanim kupisz - sprawdz czy do twojego modelu samochodu / radia bedzie pasowac ta czesc

pozdrawiam,

Damian[/img]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
eee brednie jesli ma bmw radionawi wystarczy podciągnąć jedną wiązke od synchronizacji obrazu. Wiem bo sam tak robiłem prawdopodobnie czeka jeszcze Cie zmiana czytnika gdyż ten który u mnie był nie dało sie przeprogramować by wysyłał synchronizacji a miałem MKII zmieniłem na MKIII