Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już gdzieś pisałem,że podczas deszczu całe auto jest prawie czyste, tylko tył, pokrywa bagażnika jest zabrudzona na maxa :duh: :mad2: . Czy na przykład takie chlapacze

http://allegro.pl/chlapacze-bmw-1-e81-e82-e87-e87n-e88-i6448713245.html

zabezpieczą przed zabrudzeniem boki, a szczególnie tył auta ?

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie. Zderzak jest do dupy zrobiony. Musiałby być głębszy, a nie tak prosty. Miałem Volvo 440 i tam było to extra przemyslane. Dól zderzaka był brudny, ale auto czyste, a tu nic nie wymyślisz.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przednie chlapacze znakomicie gromadzą przy błotnikach mokrą mieszankę solną....
Opublikowano
Nie. Zderzak jest do dupy zrobiony. Musiałby być głębszy, a nie tak prosty. Miałem Volvo 440 i tam było to extra przemyslane. Dól zderzaka był brudny, ale auto czyste, a tu nic nie wymyślisz.

No, jeśli tak, to odpuszczam, pomijając niefajny wygląd po założeniu.

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)