Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak w temacie potrzebuje informacji i pomocy na temat takiej zmiany. Co będę musiał kupić/przerobić/zmienić zeby to miało ręce i nogi.....

Dzięki za wszelkie informacje ;)

Jeśli napisałem to w złym miejscu albo nie podałem odpowiednich danych to proszę o info ;)

Opublikowano
Szczerze to gra nie warta świeczki.Wymina skrzyni i sterowników to nie tania zabawa.Kierowałbym się ku sprzedaży , i zakupie egzemplarza z automatem

E87

200km

6.9 do setki

:)

Opublikowano

Tez tak nad tym myślałem ale zmiana auta wchodziła by w grę dopiero za ponad rok a patrząc na koszta sprowadzenia kolejnego auta od helmuta to troche drogo wychodzi.... a auto które mam sam sprowadziłem od 1 właściciela wiec jest pewne... bo jakoś nie ufam polskim komisom a cofnąć przebieg czy złożyć auto z 2 czy 3 to w Polsce nie problem... i dlatego ten temat założyłem bo chce wiedzieć czy taniej wyjdzie mi opłacenie akcyzy i innych podatków związanych ze sprowadzeniem np 335dA czy lepiej i szybciej wyjdzie wsadzenie automatu...

( akcyza za moje e91 330d z 2006r wyniosła 7tys na starych stawkach)

Opublikowano

Jak tak bardzo chciałbyś automat to raczej wyjścia są takie:

Przeróbka manuala na auto( droga skrzynia(jeśli ma być w dobrym stanie),elektryka,mechanik i elektryk to wysoki koszt)

Sprzedaż auta i kupienie E91 od Polaka to najlelsze wyjście

E87

200km

6.9 do setki

:)

Opublikowano
chyba masz racje zeby moze jakiegoś w Polsce poszukać.... tylko trudno znaleźć auto które było odpowiednio serwisowane i nie na najtańszych częściach.... a sa tez przypadki ze ludzie nawet nie wiedza ze w automacie sie olej zmienia nie wspomnę już o tym ze nie dbają o turbo i o skrzynie..... wiec tez jest ryzyko bo po zakupie w Polsce mogę spokojnie przejechać kilka tys km i pózniej regeneracja skrzyni i turbo ;p to tez nie małe koszta...