Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym zmienić przednie reflektory w mojej e81 z 2009r. Czy jest możliwość wymiany na tzw. "angel eyes", niekoniecznie ksenonowe, chodzi mi o taki kształt?

Pozdrawiam

Opublikowano

Po co niby? aby za chwile je reklamować ? to tylko wygląda a nie świeci .

Montowali tam bardzo mało wydajne soczewki , jadąc w deszczu nic si e nie widzi , no chyba ze zmienimy soczewki to już inny temat .

Reflektory Samochodowe-SpawaniePlastików
Opublikowano

wybacz kolego ale mam odmienne zdanie, w swojej poprzedniej E87 zmieniłem na depo soczewkowe z ringami LED + osram night breaker i byłem bardzo zadowolony, świeciły lepiej od ory, halogenu. Kolega Mike87 też ma depo i bardzo sobie chwali. Koszt kompletu ok. 1200zł + żarówki

ps. nie parowały i nie sprawiały żadnych problemów.

Opublikowano

Wypowiedziałem się jakie opinie mają klienci którzy opowiadali u nas , sam nie testowałem , ale coś musi w tym tkwić prawdy ,

Oczywiście nie zabraniam ich kupna . ale co OEM to OEM .

Reflektory Samochodowe-SpawaniePlastików
Opublikowano
Odnośnie wymiany przednich lamp, kiedyś ktoś wrzucił taki ładny opis ze zdjęciami jak to zrobić, jak zdemontować przedni zderzak itp. Widziałem to pare miesięcy temu i nie umie tego znaleźć :cry2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Tutoriali jest pełno. Ja robiłem razem z filmikiem na youtubie. Szło bez problemu. Największy problem to zdjąć zderzak i samemu założyć. Trzeba we dwójkę robić. Czas operacyjny to 60 minut przy pieszczeniu się maksymalnie.

Film jak to zrobić

Edytowane przez Jack79