Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
od pewnego czasu prawa żarówka od ringów h8 35W zapala się z niewielkim opóźnieniem w porównaniu do lewej lampy, żarówka jest ok. zamieniałem nawet stronami żarówkę i bez zmian. Dzieje się tak jak jak przełączę na pozycję za pierwszym razem, jak zgaszę i kolejny raz włączę to niema opóźnienia. Co może być przyczyną ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Poprowadz masę i zobacz czy pomogło. Sprawdź też wtyczkę czy masy nie masz przyoalonej w przedniej i tylnej lampie

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Poprowadz masę i zobacz czy pomogło. Sprawdź też wtyczkę czy masy nie masz przyoalonej w przedniej i tylnej lampie

dzięki sprawdzę , w tylnej lampie pozycja zapala się bez problemu dotyczy to tylko h8 w przedniej, czy tył masy może mieć jakiś z tym związek?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z tego co wiem to tak bo komuś już ponagalem z podobnym problemem (cała str. świeciło słabiej) i winna była masa z tyłu

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Z tego co wiem to tak bo komuś już ponagalem z podobnym problemem (cała str. świeciło słabiej) i winna była masa z tyłu

nie jest dobrze mam zwarcie na ringach - pozycyjnych w prawej lampie, jak podciągnąłem napięcie z lewej pozycji lampa świeci, a jak podłączę plus ten od prawej lampy to robi zwarcie. Wcześniej lampa świeciłą z opóźnieniem ale przy niskim napięciu akumulatora a jak auto odpaliłem i pojawił się większy prąd to pojawia się zwarcie. Muszę przejrzeć co się dzieje z tym kabelkiem ewentualnie pociągnę drugi od modułu do lampy.