Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mialem pakiet 100 tys/5 lat, zdazylem przed koncem wymienic olej, ale plyn hamulcowy wyskoczyl mi dopiero teraz jak jestem juz na 105 tys. Jaka bedzie cena wymiany w ASO(Bawaria w Warszawie) oraz czy warto przedluzyc pakiet inclusive? Zakladam, ze nie dorzuca mi tego do przeterminowanego pakietu za free, a moze nie byc sensu robic tego u nich, tylko np w VCentrum na Powsinskiej

X6 40d 2012

Z gory dzieki

Opublikowano

Dowiedzialem sie juz, ze w Bawarii 300-400 pln, w Vcentrum ok 250. 50 pln+190 wymiana.

Take pozostala westia tego pakietu 100/5 lat, czy moge cos tu zdzialac, ewentualnie czy oplaca sie przedluzyc te opcje w ASO, skoro 100 tys juz przekroczylem

Dzieki

Opublikowano

jako, ze pisze o tym w dwoch miejscach, skopiuje ostatni post:

W Bawarii powiedzieli mi tak: przedluzenie o rok/120 tys -2000pln ; 3 lata/160 tys 3900 pln; 5 lat/200 tys 7500 pln

Autem zostaje ze mna na wiele lat, na pewno w ciagu 3-5 nie bedzie sprzedawane. Tak jak pisalem, ma 105 tys, i olej byl niedawno wymieniany.

Osobiscie nie widze wiekszego sensu w przedluzeniu tego pakietu i wydaje mi sie, ze powinienem wymienic po prostu ten plyn np w Vcentrum, ale moze jestem w bledzie. Jakie moge miec oplaty za rzeczy z tego pakietu? Przebieg mysle, ze ok 15 tys rocznie. Pomozecie?

Ze strony znalazlem tkaie informacje :

BMW Service Inclusive

Zakres prac serwisowych

• wymiana oleju

• kontrola pojazdu i przegląd standardowy

• serwis / wymiana filtra powietrza

• serwis / wymiana filtra paliwa

• serwis / wymiana mikrofiltra

• serwis / wymiana świec zapłonowych

• serwis / wymiana płynu hamulcowego