Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie. Miałem swoją niedzielną zabawką (typowo do upalania) przygodę ze słupem podczas lecenia bokiem. Na szczęście szkoda powstała na torze a przed słupem były opony które zamortyzowały uderzenie. E36 jest typowo do zabawy ale chcę wyciągnąć mocno wgnieciony tylny błotnik. Czy macie jakiś pomysł jak w warunkach domowy to zrobić. Walenie gumowym młotkiem od środka nic nie daję. Próbowałem jeszcze jednej bardzo prymitywnej metody (pewnie większość z Was stwierdzi, że jestem walnięty ale naprawa ma być prowizoryczna ponieważ jest to samochód do zabawy i upalania, a chcę go naprawić żeby ewentualnie policja podczas przejazdu na tor od razu się nie przyczepiła) tzn wyciągnięcie błotnika używając 2 samochodu i linki holowniczej ale na zewnątrz było -10 stopni C i nic nie ruszyło. Czy np nagrzewając blachę coś to da?