Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Ktoś może korzysta już w swojej BMW (najlepiej e46 z MK4) z Xiaomi Roidmi 2s?

Mianowicie chodzi mi o odtwarzanie muzyki za pomocą transmitera który znajduję się w tym urządzeniu.

Bezproblemowo się podłącza za pomocą BT?

Jak z wyszukiwaniem częstotliwości?

Są szumy podczas komunikacji?

Jak reaguje na to MK4?

Wdzięczny byłbym za jakiekolwiek info :D

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Własnie dziś doszedł do mnie ten transmiter jestem mega zadowolony z tego urządzenia!! fale ustawiasz w telefonie bo transmiter działa tylko przez bluetooth wiec z tym problemu nie ma zauważyłem tylko ze jak słucham muzyki z YouTube to są lekkie delikatne szumy ale po za tym to bajka polecam a i jeszcze jeden minus to słaby mikrofon w tym urzadzeniu
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ciekawa opcja. Jednak obawiam się, że z jakością będzie jak w większości transmiterów, czyli słabo, przynajmniej dla kogoś kto się zna na jakości dźwięku. Muszę więcej poczytać o tym urządzeniu w necie.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ze swojej strony polecam :) najpierw prądził w Alfie 156 SW z audio BOSE i było na prawdę nieźle, potem jeździło w Mondeo ST na całkiem fajnym audio a teraz jest w e38. Tu dość słabe głośniki ale daje rade. Brak szumów, przez tel się fajnie gada na głośnomówiącym.

Jutro chyba skończę montaż w zaślepce tam gdzie mikrofon seryjnie jest. Ładowarka bardzo szybka :)

Ogólnie jest gites.