Skocz do zawartości

E90 320i WBAVA71000VA35439

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zdjęciach wygląda ładnie ale jak dla mnie w tej cenie powinna mieć navi :)

Tu masz więcej informacji po nr vin:

https://www.bmwdecoder.com/decode/va35439

( na środku masz History podobno tam można znaleźć ciekawe info z wizyt w warsztatach. koszt ok 20 zł)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
potwierdzam, za te ~5 ojro możesz sprawdzić wizyty w ASO z przebiegiem
Opublikowano
Po zdjęciach wygląda ładnie ale jak dla mnie w tej cenie powinna mieć navi :)

A dla mnie to duża zaleta. Nie wiem co tak wszystkich kręci w starych systemach jak CCC. To wszystko jest ekstra jak auto ma 1-2 lata, a potem masz ekran niskiej rozdzielczości z nieaktualnymi mapami.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
A dla mnie to duża zaleta. Nie wiem co tak wszystkich kręci w starych systemach jak CCC. To wszystko jest ekstra jak auto ma 1-2 lata, a potem masz ekran niskiej rozdzielczości z nieaktualnymi mapami.

rozumiem że nie posiadasz navi nawet w hejtowanej przez Ciebie wersji CCC ale sorry jak ktoś nie potrafi znaleźć aktualnych map nie koniecznie "oryginalnych" to już jego problem..

dla mnie navi w bmw to temat obowiązkowy

Opublikowano
rozumiem że nie posiadasz navi nawet w hejtowanej przez Ciebie wersji CCC ale sorry jak ktoś nie potrafi znaleźć aktualnych map nie koniecznie "oryginalnych" to już jego problem..

dla mnie navi w bmw to temat obowiązkowy

Ojtam hejtowanie odrazu. CCC wygląda po prostu staro i tyle, przede wszystkim ze względu na słabą rozdzielczość. Co kto lubi, według mnie auta bez iDrive starzeją się wolniej i tyle. Gdybym kupował nowe auto to jak najbardziej z iDrivem... nie żeby był teraz wybór ;)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
zgadzam się :8)