Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Po zdjęciach wygląda ładnie ale jak dla mnie w tej cenie powinna mieć navi :)

A dla mnie to duża zaleta. Nie wiem co tak wszystkich kręci w starych systemach jak CCC. To wszystko jest ekstra jak auto ma 1-2 lata, a potem masz ekran niskiej rozdzielczości z nieaktualnymi mapami.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A dla mnie to duża zaleta. Nie wiem co tak wszystkich kręci w starych systemach jak CCC. To wszystko jest ekstra jak auto ma 1-2 lata, a potem masz ekran niskiej rozdzielczości z nieaktualnymi mapami.

rozumiem że nie posiadasz navi nawet w hejtowanej przez Ciebie wersji CCC ale sorry jak ktoś nie potrafi znaleźć aktualnych map nie koniecznie "oryginalnych" to już jego problem..

dla mnie navi w bmw to temat obowiązkowy

Opublikowano
rozumiem że nie posiadasz navi nawet w hejtowanej przez Ciebie wersji CCC ale sorry jak ktoś nie potrafi znaleźć aktualnych map nie koniecznie "oryginalnych" to już jego problem..

dla mnie navi w bmw to temat obowiązkowy

Ojtam hejtowanie odrazu. CCC wygląda po prostu staro i tyle, przede wszystkim ze względu na słabą rozdzielczość. Co kto lubi, według mnie auta bez iDrive starzeją się wolniej i tyle. Gdybym kupował nowe auto to jak najbardziej z iDrivem... nie żeby był teraz wybór ;)