Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zamówiłem felgi 16 stalowe do swojej beemy

dzisiaj odebrałem kuriera i jade na montaż opon, a tu taki psikus... zaciski z przodu sa zdecydowanie za duże na te felgi i nie zostawiają w feldze miejsca

co mogę zrobić w tej sytuacji? wymiana zacisków coś da? czy lepiej odesłać w piz.. te felgi ? :(

felgi et 31, wulkanizator twierdzi że dystans nawet nie pomoże

Opublikowano
przestan nie bedziesz wymianial zaciskow bo fela obciera :wink: wrzuc dystans i przestanie obcierac

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

Opublikowano

jak by sie udało z dystansami to koszta rosna bo bym musiał kupic 4sztuki ze srubami a to juz cena tych nieszczesnych stalówek XD

coraz bardziej sie zastanawiam nad straceniem 100zl za odeslanie felg i poszukaniu opon na 19tki

jutro jeszcze odwiedze jakiegos wulkanizatora moze jakas madra glowa cos zdziala i powie ,,zrob tak a bedzie git" :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z jakiego auta te felgi są? Dziwna sprawa, bo e90 320d seryjnie jeździ na 16 z podobnym et, więc nie powinno być problemu. Chyba, że ktoś założył heble od 330d..auto po programie?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.