Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, Proszę moderatorów o nie usuwanie tego tematu bo na forum identycznego problemu nie ma. Otóż zacznę od początku. Centralny zamek działa z kluczyka, działa rośniesz przycisk w kabinie otwiera i zamyka wszystko ok. Zamyka się tez po ruszeniu auta oraz zgaszeniu i wyjęciu kluczyka, natomiast nie reaguje na pilota. Pilot sprawdzany i na pewno się łączy z autem. Po zamknięciu auta kluczykiem i odczekaniu pięciu minut, naciskając przycisk otwierania na pilocie włącza się podświetlenie przycisku start stop i drygną Skazówki od prędkościomierza i obrotomierza oraz słychać delikatne tykniecie gdzieś w okolicy radia. Teraz napisze co zostało zrobione. Kable w klapie prawa i lewa wiązka były lekko naderwane i zostały naprawione , bezpieczniki wszystkie ok, wymieniłem wzmacniacz diversity i tez nic nie pomogło. Wymieniłem akumulatorek w kluczyku, nadal to samo. Dziś zaobserwowałem ze nie podgrzewa ni się tylna szyba , może to jakiś trop :?: Hmmm już nie wiem. Komp był podłączany i nie wykazał nic związanym z tym problemem. Wzmacniacz Diversity mam do sprzedania jak by ktoś potrzebowal
Opublikowano
A kogo polecicie w Łodzi żeby się tym problemem zajął. A na razie idę do garażu i ostatnie podejście robię,
Opublikowano
Właśnie wróciłem z garażu, naprawiłem tylko ogrzewanie tylnej szyby, powodem był przekaźnik. Ale nadal nie zamyka ani otwiera się z pilota. Jak przytrzymam dłużej przycisk pilota to gaśnie i zapala się podświetlenie start stop. Musze poszukać jakiegoś fachowca bo w tym temacie to za dobry nie jestem
Opublikowano
Dzisiaj byłem u fachowców wstępna diagnoza uszkodzony lub rozkodowany pilot. Auto stało miesiąc z podłączonym rozładowanym akumulatorem może się cos rozjechało. Znacie kogoś z łódzkiego od kluczyków
  • 7 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam u mnie okazało się że jest przerwany kabelek przy klapie po wymianie wszystkich wszystko śmiga :D Objawy to-

-brak centralnego z pilota

-gubienie fal radiowych

-Proponuje wszystkim zacząć od kabelków w gumie które łaczą klape z nadwoziem pozdrdo mam nadzieję że pomogłem :P